Consumenten

VAN DER KOOIJ KOFFIE verkoopt koffiemachines en koffiemolens van het merk NIVONA

NIVONA

Inwendig en design uit Zwitserland; Idee en technische kennis uit Duitsland: Het merk Nivona draagt de koffie cultuur in het hart. Wij fabriceren niet alleen doordachte, hoogwaardige apparaten maar laten U ook kennis maken met lekkere recepten,trends en verdere koffie informatie uit de gehele wereld.

»Barista in a box«: De zoektocht naar het geheim van de smaak

Bij NIVONA zijn we met een klein toegewijd team van creatieve geesten, Ingenieurs en koffieliefhebbers, die één doel hebben: Wij willen hoogwaardige koffievolautomaten fabriceren van hoog niveau. Met deze volautomaten heerlijke, aromatische koffiespecialiteiten bereiden, alsof deze door een Barista zijn bereid!

Met het unieke Aroma Balance Systeem komen wij zeer dicht in de buurt van een pistonmachine. Daarom hebben wij dit ‘Barista in a box’ genoemd. Door middel van één druk op de knop kunt U uit iedere koffieboon gevarieerde smaaknuances en dus meer aroma onttrekken. Koffiecultuur – Made in Germany.

De onderscheidende factoren zijn de pompdruk van 15 bar en de doorloopsnelheid van het water door de zetgroep. Daardoor kunnen andere en meer natuurlijke bestanddelen uit de vers gemalen koffie vrijgemaakt worden. Met onze Café Milano en de instelling ‘Café Crème’ (bijvoorbeeld met de NICR 788) ontstaan de volgende smaakprofielen.

Dynamic: Fijne zuren, licht fruitig en aangenaam van smaak

Constant: Een bitterzoete toon met een kruidige, volle smaak

Intense: Krachtig, kruidig met veel body en een duidelijke bittere toon.

In deze machines uit de 10, 8, 7 en 6 serie is de ‘Barista in a box’ reeds aanwezig.