Koffie

Koffiebranderijen die onze koffie leveren.

De Koffiebranderijen die onze koffiebonen leveren komen uit Italië, het land van de koffie!

Maar ook leveren wij eigen melanges gebranden in koffiebranderijen in Nederland.

 

PERA COFFEE IS EEN KOFFIEBRANDER  UIT ALESSANDRIA (ITALIË)

Bij Pera werken ongeveer 50 mensen. Het bedrijf bestaat uit een productieafdeling, magazijn en kantoren op een oppervlakte van 9500 m2.

Dagelijks wordt er 18000 kg koffie gebrand. Door een volledig geautomatiseerd productieproces, waarbij de kwaliteit real-time bewaakt wordt door de productiemanagers, is het productieproces flexibel en efficiënt. Deze wijze van produceren staat garant voor hoog kwalitaief eindproduct. Lees meer…

MARSALI CAFFÈ

Marsali vertelt het verhaal van een Italiaanse koffie dat in 1974 is ontstaan, van oudsher werd deze onder de naam ‘Americaff’ verkocht. De Siciliaanse koffiebranders hebben met veel passie en bevlogenheid deze bijzondere blend samengesteld.

In 2014 is besloten de naam van de koffie te wijzigen naar Marsali om hiermee het Mediterraanse karakter van de koffie beter tot uiting te laten komen. Ook was het doel de Europese markt met de nieuwe naam beter te kunnen bedienen. Sinds kort is Marsali ook verkrijgbaar in de Benelux! Lees meer…..

VAN DER KOOIJ KOFFIE

Van der Kooij Koffie verkoopt een aantal soorten koffiebonen. De veelal zorgvuldig samengestelde melanges van 100% arabica, arabica met robusta worden ambachtelijk gebrand in een aantal branderijen in Nederland. Lees meer…….