Klantenservice

……Elke dag genieten!

Elke dag genieten! Genieten van koffie! Niet even koffie drinken maar er rustig de tijd voor nemen!

Dat koffie genieten doen wij zelf ook, elke dag weer. Maar dat willen we ook graag bij u thuisbezorgen!

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden staan op een aparte pagina: Algemene Voorwaarden

Betalingen Koffiebonenthuisbezorgd

Is mijn online betaling veilig?

iDEAL

Mollie gecertificeerd als Collecting Payment Service Provider door Currence

Mollie heeft het certificeringstraject van Currence met succes doorstaan en het certificaat van Currence om iDEAL te kunnen aanbieden als Collecting Payment Service Provider (CPSP). Dit betekent dat Mollie voldoet aan alle eisen van Currence. Denk hierbij aan eisen met betrekking tot techniek (stabiliteit en veiligheid van het platform), de mate waarin interne processen onder controle zijn en of zij voldoende informatie hebben over hun iDEAL-klanten.

Het is wat Mollie betreft een goede zaak dat Currence en ook De Nederlandse Bank, zich meer zijn gaan bemoeien met CPSP’s. Het is namelijk van belang dat betalingen betrouwbaar afgehandeld worden en dat dit ook door externe partijen gereguleerd wordt zodat u, als consument vertrouwen blijft hebben in iDEAL als betaalproduct.

iDEAL

PayPal

PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt.

Koppel uw creditcard of bankrekening aan uw PayPal-rekening. U kunt nu eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op uw PayPal-rekening en uw betaling te bevestigen. PayPal rondt het betaalproces veilig voor u af, zonder uw financiële gegevens met ons te delen.Het openen van een PayPal-rekening neemt slechts enkele minuten in beslag. Hieronder ziet u een link naar Paypal waar u, indien gewenst, een rekening kan openen:

Betalen met PayPal

Overschrijving

U kunt bij het afrekenen ook kiezen voor overschrijven: u kunt dan het verschuldigde bedrag overmaken via een gewone bankbetaling. Volg de instructies die u krijgt bij deze betalingskeuze.

Verzenden en Ontvangen

De verzendkosten zijn € 6,00 per verzending.  Bestelling met een totale goederenwaarde boven € 50,00 worden gratis verstuurd.

Retourneren

Koffie is persoonlijk,  koffiesmaak is persoonlijk,  koffiebeleving is en blijft persoonlijk!  

Zoektocht… In het begin is het zoeken naar de koffiesmaak die bij u past. Welke koffiebonen zal ik nu kiezen?…  Daarom geven wij een zo goed mogelijke omschrijving van de smaak van de verschillende koffiemerken.  Maar het blijft een indicatie want koffiebeleving is persoonlijk!

U begrijpt dat een geopende verpakking koffiebonen niet geroutineerd kunnen worden. Wij adviseren u daarom eerst  1 verpakking van 1 of meer merken te bestellen om er achter te komen welke koffie u het lekkerst vindt.

Prijzen

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Vragen

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Schroom niet om ons te mailen via contactformulier of te bellen met tel. 06-10883345

Graag tot de volgende keer!