Ter ondersteuning van Wereld Alzheimer Dag op 21 september jl. heeft ISIC het wetenschappelijk bewijs aangaande koffieconsumptie en het verkleinen van het risico op de ziekte van Alzheimer opnieuw besproken, en heeft het de derde uitgave van haar rapport gepubliceerd The good things in life: can coffee consumption reduce the risk of developing Alzheimer’s Disease? Het bijgewerkte verslag biedt een uitgebreid overzicht van de meest recente onderzoeken betreffende koffie, cafeïne en de ziekte van Alzheimer.
Het onderzoek naar koffie en neurodegeneratieve aandoeningen bestond dit kwartaal ook uit een observationeel cohortonderzoek door M. Moccia e.a. waarin werd gekeken naar de motorische en niet-motorische correlatie tussen koffieconsumptie en recentelijk geconstateerde gevallen van de ziekte van Parkinson. 79 nieuw gediagnosticeerde medicatie-naïeve Parkinsonpatiënten zijn vier jaar lang gevolgd en er werd een verband geconstateerd tussen cafeïneconsumptie en een verminderde toename in motorische en niet-motorische beperkingen.
Jan
11
Real Levaquin Lebact Bacterial Infections Cod Accepted Us Ciao Propecia Order Lasix Online No Prescription canadian pharmacy cialis 20mg Keflex Did Not Work