Caffè Martella Rome

Caffè Martella is een bedrijf met een lang bestaan, met ruime ervaring en gespecialiseerd op het gebied van Italiaanse Espresso koffie. Het bedrijf is gevestigd in gelegen in Rome (Italië).  DIRECT BESTELLEN!

Caffè Martella

Mr. Azeglio Martella, (geboren in Marino – 1895), de grootvader van de huidige eigenaren, opende een kruidenierswinkel in het gebied van de Castelli Romani, in de buurt van Rome.  Hij gaf in de jaren veertig, tijdens de 2° Wereldoorlog, veel arme gezinnen werk waardoor hij in 1958 de prestigieuze titel van “CAVALIERE DELLA STELLA AL MERITO DEL LAVORO”  kreeg. Deze titel is een Italiaanse onderscheiding die gegeven werd aan belangrijke figuren in de industrie.

Deze eigenschap en de  liefde voor producten van hoge kwaliteit ging over van vader op zoon. Dankzij deze beginselen is Caffè Martella, door de jaren heen een leidend bedrijf en internationaal speler geworden. Haar kwaliteitsproducten  worden over de hele wereld geëxporteerd.

Het enige doel van Caffè Martella is dat alle koffieliefhebbers de echte ESPRESSO MADE IN ITALY leren kennen en waarderen. Caffè Martella staat ook vandaag de dag garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

[quote]Caffe’ Martella is in 2008 getest en geselecteerd door een geblinddoekte groep van internationale deskundigen die CAFFE’ MARTELLA ESPRESSO ITALIANO als winnaar verkozen uit een groep van 100 koffiebranders, dit dankzij de zeer hoge kwaliteit koffie bonen…[/quote]

Naar de site van Caffè Martella Italië 

 

Het assortiment bestaat uit:Caffè Martella

Caffè Martella Maximum Class koffiebonen

Caffè Martella Mirus Class koffiebonen

Caffè Subito koffiebonen

Caffè Martella ESE Servings