Welkom

Van der Kooij Professional voor bedrijven,

Van der Kooij Retail voor consumenten

Wij bezorgen gezelligheid bij u thuis. Even wegdromen met een kop lekkere koffie of thee... Of ’s morgens eerst goed wakker worden met vers gemaakte koffie gemaakt van de beste kwaliteit koffiebonen!  Naar het overzicht! 

Koffiekop Caffè Carlito 2

De koffiebonen die u bij ons koopt zijn van de beste kwaliteit en bevatten geen toevoegingen zoals: vetten, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Hierdoor is de koffie vriendelijk voor uw maag. Lees meer over Koffie en gezondheid.

Koffiebonen, Espresso Servings en Thee

Koffiemachines

Wij verkopen koffiebonen en servings van de grote en kleinere branderijen met merknamen zoals Café Izzo, Café MartellaRomcafféCaffè Subito, Lucaffé enCaffè Carlito. Van de Italiaanse koffiebrander Caffè Pera leveren wij de Caffè Pera 100% arabica.

Het assortiment thee bestaat uit o.a. Biologische Groene Thee, Biologische Kruidenthee…

Ook kunt u bij ons terecht voor koffiemachines van Melitta!

…Elke dag genieten!

Wat is koffie?

Het woord “Koffie” komt van de Latijnse naam voor de plantenfamilie Coffea. De planten- familie behoort tot de Rubiaceaefamilie, die zesduizend soorten bevat. De meeste hiervan zijn tropische bomen en struiken. De plantenfamilie Caffea omvat ten minste 25 (allemaal inheemse) soorten in Tropisch Afrika en op enkele eilanden in de Indische Oceaan.

De Coffea- soorten zijn houtig, maar kunnen variëren van een struik tot een boom van 10 meter hoogte. De bloesem van de struik of boom zijn wit.Lees meer…

Koffieplant met bloesem

[vc_single_image image=”4159″]
[vc_single_image image=”4183″]
[vc_single_image image=”4204″]